__gaTracker('send','pageview'); } else { console.log( "" ); (function() { /* https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/ */ var noopfn = function() { return null; }; var noopnullfn = function() { return null; }; var Tracker = function() { return null; }; var p = Tracker.prototype; p.get = noopfn; p.set = noopfn; p.send = noopfn; var __gaTracker = function() { var len = arguments.length; if ( len === 0 ) { return; } var f = arguments[len-1]; if ( typeof f !== 'object' || f === null || typeof f.hitCallback !== 'function' ) { console.log( 'Not running function __gaTracker(' + arguments[0] + " ....) because you\'re not being tracked. "); return; } try { f.hitCallback(); } catch (ex) { } }; __gaTracker.create = function() { return new Tracker(); }; __gaTracker.getByName = noopnullfn; __gaTracker.getAll = function() { return []; }; __gaTracker.remove = noopfn; window['__gaTracker'] = __gaTracker; })(); }
Гастрономічний фестиваль «Гуцульська бринза», Рахів (12-13 вересня 2015) festyval brynzy 3 9002222
Гастрономічний фестиваль «Гуцульська бринза», Рахів (12-13 вересня 2015) festyval brynzy 3 9002222 500x150

Гастрономічний фестиваль «Гуцульська бринза», Рахів (12-13 вересня 2015)

Серпень 6, 2015 by admin 0 Коментарів

Гастрономічний фестиваль «Гуцульська бринза», Рахів (12-13 вересня 2015) p 79390 2 gallerybig

Дата проведення туру: субота-неділя, 12-13 вересня 2015р.

Закарпатська область славиться своїми вівцями і бринзою. Маленьке місто Рахів запрошує гостей на 15-й гастрономічний фестиваль «Гуцульська бринза» у вересні 2015 року.

Фестиваль був проведений вперше в 2000 році, а через два роки оселився в місті Рахові, де проходить і сьогодні. На святі демонструється гуцульська їжа, побут, ремесло і уклад життя.

Щороку під час фестивалю Рахів перетворюється на центр карпатського колориту і ярмарок з продажу бринзи і виробів з овечої вовни.

Програма фестивалю надасть гостям можливість:

    • побачити парад гуцульських сіл;
    • насолодитися звуком трембіти;
    • послухати музичний концерт;
    • станцювати пустотливий гуцульський танець;
    • взяти участь в одному із конкурсів;
    • придбати сувенір або предмет побуту, виконаний руками місцевого умільця;
    • продегустувати бринзу та інші продукти з молока.

Також під час заходу буде запалена величезна ватра, яка є своєрідним оберегом овець і Карпат.

Відвідавши фестиваль турист залишиться задоволений і обов’язково приїде в Карпати знову.

About Author

admin
  •  

Залишити відгук

Будь першим хто залишить відгук

avatar
  Subscribe  
Notify of