Кафе

На 2 поверсі комплексу знаходиться затишне

фолк-кафе

Місцеві кухарі приготують для вас справжні карпатські страви:шашлик в Карпатах

  • бограч
  • грибну юшку
  • чанахи
  • банош

та багато інших страв.

А шашлики, стейки і, особливо, карпатська форель, приготовані на мангалі на букових дровах не залишать байдужим жодного гостя.

Тут також можна насолодитись смаком свіжозвареної кави, чаю або просто поспілкуватись у приємній атмосфері та обмінятися враженнями після насиченого дня.

Меню кафе різноманітне і щодня кухар готує свіжі страви.

МЕНЮ

САЛАТИ

  • Салат із свіжої капусти………………………………………..50
  • Салатт з буряка………………………………………………………..60
  • Овочева нарізка…………………………………………………….100
  • Морква по-корейськи………………………………………….60
  • Салат “Грецький”……………………………………………………150   

 СНІДАНКИ

  • Яєшня з сосисками……………………………………………….120
  • Сухі сніданки з молоком………………………………………70
  • Каша манна на молоці…………………………………………..70
  • Каша вівсяна на молоці……………………………………….90
  • Сирники……………………………………………………………………….80
  • Налисники…………………………………………………………………..80

ГАРНІРИ

  • Картопля пюре………………………………………………………….80
  • Картопля по-селянськи……………………………………….100
  • Спагетті………………………………………………………………………….80
  • Рис з овочами…………………………………………………………….85
  • Гречка……………………………………………………………………………..80

СТРАВИ З М’ЯСА

  • Котлета…………………………………………………………………………..80
  • Відбивна з курки……………………………………………………..100
  • Відбивна зі свинини………………………………………………120
  • Стейк зі свинини……………………………………………………..220
  • Реберця свинні…………………………………………………………150
  • Гуляш з підливою……………………………………………………..100
  • Крильця курячі запечені………………………………………120
  • Стегно куряче запечене………………………………………..120
  • МАНГАЛ-МЕНЮ
  • Шашлик з курячого філе………………………………………200
  • Шашлик із свинини…………………………………………………250
  • Ребра свинні за авторським рецептом……….300
  • Форель карпатська………………………………………………….400

ЗАКУСКИ

  • Соління карпатскі……………………………………………………………….100
  • Грибочки карпатські білі мариновані…………………….250
  • Оселедець в олії з цибулею…………………………………………100

ПЕРШІ СТРАВИ

  • Суп з фрикадельками……………………………………………………….90
  • Борщ український червоний………………………………………120
  • Капусняк………………………………………………………………………………….130
  • Солянка…………………………………………………………………………………….150

КАРПАТСЬКІ СТРАВИ

  • Грибна юшка……………………………………………………………………………150
  • Бограч………………………………………………………………………………………..200
  • Деруни……………………………………………………………………………………….100
  • Банош………………………………………………………………………………………….100

СТРАВИ З ТІСТА

  • Пельмені домашні………………………………………………………………..135
  • Вареники з картоплею……………………………………………………….100
  • Вареники з капустою…………………………………………………………..100
  •  

КАВА, ЧАЙ, УЗВАР

  • Еспресо………………………………………………………………………………………..35
  • Американо………………………………………………………………………………….35
  • Американо з молоком………………………………………………………….40
  • Капучіно……………………………………………………………………………………….50
  • Латте………………………………………………………………………………………………60
  • Флет-Уайт…………………………………………………………………………………….70
  • Раф………………………………………………………………………………………………….80
  • Чай чорний, зелений…………………………………………………………….25
  • Чай карпатський……………………………………………………………….60/90
  • Какао……………………………………………………………………………………………….60
  • Узвар……………………………………………………………………………………………….30
  • арабіка…………………………………………………………………………………………….+5
  • сироп……………………………………………………………………………………………….+5

НАПОЇ

  • Глінтвейн (класичний, гранатовий, вишневий)………80
  • Соки в асортименті
  • Безалкогольні напої в асортименті
  • Алкогольні напої в асортименті

НОВОРІЧНЕ БАНКЕТНЕ МЕНЮ

М’ясна тарілка, салат, “Грецький”, салат “Олів’є”, холодець, оселедець, грінки з намазками, грибна юшка, ребра в медово-соєвому соусі, стегно куряче фаршироване, картопля по-селянськи, мандарини, узвар, пляшка шампанського на номер.

Вартість – 1700 грн за  одну особу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>