Кафе
КАФЕ
Графік роботи з 9:00-20:00 год
На 2 поверсі комплексу знаходиться затишне
фолк-кафе
Місцеві кухарі приготують для вас справжні карпатські страви:
- бограч
- грибну юшку
- чанахи
- банош
та багато інших страв.
А шашлики, стейки і, особливо, карпатська форель, приготовані на мангалі на букових дровах не залишать байдужим жодного гостя.
Тут також можна насолодитись смаком свіжозвареної кави, чаю або просто поспілкуватись у приємній атмосфері та обмінятися враженнями після насиченого дня.
Меню кафе різноманітне і щодня кухар готує свіжі страви.
МЕНЮ
САЛАТИ
- Салат із свіжої капусти………………………………………..50
- Салатт з буряка………………………………………………………..60
- Овочева нарізка…………………………………………………….100
- Морква по-корейськи………………………………………….60
- Салат “Грецький”……………………………………………………150
СНІДАНКИ
- Яєшня з сосисками……………………………………………….120
- Сухі сніданки з молоком………………………………………70
- Каша манна на молоці…………………………………………..70
- Каша вівсяна на молоці……………………………………….90
- Сирники……………………………………………………………………….80
- Налисники…………………………………………………………………..80
ГАРНІРИ
- Картопля пюре………………………………………………………….80
- Картопля по-селянськи……………………………………….100
- Спагетті………………………………………………………………………….80
- Рис з овочами…………………………………………………………….85
- Гречка……………………………………………………………………………..80
СТРАВИ З М’ЯСА
- Котлета…………………………………………………………………………..80
- Відбивна з курки……………………………………………………..100
- Відбивна зі свинини………………………………………………120
- Стейк зі свинини……………………………………………………..220
- Реберця свинні…………………………………………………………150
- Гуляш з підливою……………………………………………………..100
- Крильця курячі запечені………………………………………120
- Стегно куряче запечене………………………………………..120
- МАНГАЛ-МЕНЮ
- Шашлик з курячого філе………………………………………200
- Шашлик із свинини…………………………………………………250
- Ребра свинні за авторським рецептом……….300
- Форель карпатська………………………………………………….400
ЗАКУСКИ
- Соління карпатскі……………………………………………………………….100
- Грибочки карпатські білі мариновані…………………….250
- Оселедець в олії з цибулею…………………………………………100
ПЕРШІ СТРАВИ
- Суп з фрикадельками……………………………………………………….90
- Борщ український червоний………………………………………120
- Капусняк………………………………………………………………………………….130
- Солянка…………………………………………………………………………………….150
КАРПАТСЬКІ СТРАВИ
- Грибна юшка……………………………………………………………………………150
- Бограч………………………………………………………………………………………..200
- Деруни……………………………………………………………………………………….100
- Банош………………………………………………………………………………………….100
СТРАВИ З ТІСТА
- Пельмені домашні………………………………………………………………..135
- Вареники з картоплею……………………………………………………….100
- Вареники з капустою…………………………………………………………..100
КАВА, ЧАЙ, УЗВАР
- Еспресо………………………………………………………………………………………..35
- Американо………………………………………………………………………………….35
- Американо з молоком………………………………………………………….40
- Капучіно……………………………………………………………………………………….50
- Латте………………………………………………………………………………………………60
- Флет-Уайт…………………………………………………………………………………….70
- Раф………………………………………………………………………………………………….80
- Чай чорний, зелений…………………………………………………………….25
- Чай карпатський……………………………………………………………….60/90
- Какао……………………………………………………………………………………………….60
- Узвар……………………………………………………………………………………………….30
- арабіка…………………………………………………………………………………………….+5
- сироп……………………………………………………………………………………………….+5
НАПОЇ
- Глінтвейн (класичний, гранатовий, вишневий)………80
- Соки в асортименті
- Безалкогольні напої в асортименті
- Алкогольні напої в асортименті
НОВОРІЧНЕ БАНКЕТНЕ МЕНЮ
М’ясна тарілка, салат, “Грецький”, салат “Олів’є”, холодець, оселедець, грінки з намазками, грибна юшка, ребра в медово-соєвому соусі, стегно куряче фаршироване, картопля по-селянськи, мандарини, узвар, пляшка шампанського на номер.
Вартість – 1700 грн за одну особу
Leave a Reply